Radio BalkanFox

Tamara Vučić u lanenom kompletu očarala Srbiju

Dnevni stajling prve dame Srbije osvaja na prvi pogled.

Stil Tamare Vučić je uvek besprekoran i damski.
Stil Tamare Vučić je uvek besprekoran i damski.foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić za vikend je prisustvovala 90. Vukovom saboru u Tršiću, koji predstavlja najstariju kulturnu manifestaciju u Srbiji.

 

Supruga srpskog predsednika je oduvek poznata po sofisticiranom i damskom stilu, a tako je bilo i nedavno na pomenutoj manifestaciji.

 

Za ovu priliku, Tamara je odabrala elegantno i prefinjeno izdanje, koje je sve osvojilo na prvu loptu i pokazalo još jednom kako je samo jedan modni komad dovoljan da biste izgledali savršeno u svakoj prilici. 

Tamara Vučić se na Vukovom saboru u Tršiću pojavila u belom lanenom kompletu koji je sve što svakoj dami treba: udoban, prijatan za nošenje, a garantuje stilizovan izgled. 

 

U galeriji ispod pogledajte najstilizovanija izdanja Tamare Vučić

 

Komplet se sastojao od pantalona širokih nogavicama koje stoji damama svih građa i konfekcijskih brojeva, a gornji deo činio strukirani prsluk-sako ispod kojeg je Tamara imala jednostavnu belu majicu bez rukava.

 

Prva dama je ovu kombinaciju zaokružila espadrilama sa platformom u bež boji koje predstavljaju omiljenu letnju obuću kraljice Leticije, ali često ih nosi i princeza Kejt Midlton.

 

Boju obuće Tamara je iskombinovala sa modernom “jastuk” torbom u istoj nijansi. 

Što se tiče nakita, Tamara Vučić se odlučila za decentne, jedva primetne komade, a najzanimljiviji aksesoar je predstavljao beli slamnati šešir sa bež trakom, koji osim što je bio praktičan i štitio je od sunca, dao celom izgledu i šik notu. 

 

Za ovu priliku, prva dama Srbije je kosu uvila u blage talase, a belu monohromatsku kombinaciju je “razbila” crvenim manikirom. 

 

BONUS VIDEO

 

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE