Radio BalkanFox

Tanja Savić o sukobu sa Anom Nikolić

Pevačica Tanja Savić svojom borbom za starateljstvo nad sinovima i turbulentnim suđenjem sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem digla je veliku prašinu, a javnost je svim srcem uz pevačicu.

O njenim ljubavima posle razvoda se mnogo spekulisalo, a nakon što su je spajali sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, Tanja otkriva da li je izvesni Nikola osvojio njeno srce.

– Ja imam svog fitnes trenera Nikolu i stvarno lepo radimo, ali zaista nema ničega među nama – rekla je pevačica.

Amir Hamzagic/ATAImages

Tanja Savić

Tanja ne krije da je po prirodi jako emotivna, te da neretko zaplače iz čista mira.

– Imam pomešane i zakopane emocije, koje sada izlaze na površinu, pa mi se dogodi da nekada budem tužna, a da ne znam razlog tome – kaže pevačica i otkriva da je uticaj njenog bivšeg muža na decu iskorenjen.

– Sada je sve drugačije, dobila sam starateljstvo. Što se tiče viđanja dece, otac se ne oglašava, tako da ne znam šta da kažem po tom pitanju. Ja bih istrpela sve zarad sreće svoje dece i viđanje sa ocem, ali u zajednici ne možemo da budemo više – istakla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel

Dušan Jovančević i Tanja Savić

Tokom intervjua na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a na Košitnjaku, Tanja Savić je istakla da joj je žao Ane Nikolić zbog stanja u kom se nalaze ona i njena karijera.

Tanja je tom konstatacijom izazvala estradni rat, našta je Nikolićeva odgovorila u svom maniru. Tanja sada ističe da nije upućena u komentar starije koleginice.

– Ja sam rekla stvarno šta sam mislila, kao prijatelj i kao koleginica. Imala sam najbolju nameru – zaključila je Tanja u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

ATAImages/ Antonio Ahel

Tanja Savić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE