Radio BalkanFox

Tanja Savić o udaji i deci

TANJA SAVIĆ OTKRILA ISTINU O PLANOVIMA ZA VENČANJE: Dotakla se i DECE, pa svima jasno do znanja stavila JEDNO

Tanja Savić, Foto: Dragan Kadić

Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a danas ih je naša ekipa ponovo uhvatila na aerodromu u Beogradu.

Tanja je bila raspoložena, pa je otkrila da li su tačne vesti da se udaje i da su ona i njen novi partner zakazali venčanje u Las Vegasu, kako se pisalo proteklih dana.

– Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta pišu, to su samo nagađanja ali dobro, neka se lepo piše, samo ne volim da bude neka situaciju da sam svoju decu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava – rekla je Tanja, a na pitanje kako su deca prihvatila njenog novog partnera, pevačica je odgovorila sledeće:

– To ćemo nekom drugom prilikom. Srećna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se posle kajala – zaključila je Tanja.

Podsetimo, Muhamed je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek nedavno potvrdila. Oglasila se na mrežama i navela koliko je srećna.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: “Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se” – navela je Tanja na Instagramu, koja se još uvek nije zvanično razvela od supruga Dušana Jovančevića.

Bonus video:

03:25

TANJA SAVIĆ MU JE BILA SIMPATIJA, a na pitanje o kućnom ljubimcu dao URNEBESAN odgovor! Pevač Deni Boneštaj odgovara na 36 pitanja

(Espreso/Blic)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE