Radio BalkanFox

Tara Simov se žestoko obrušila na trudnu Aleks

"PRODALA SI PRIVATNOST ZA POPULARNOST!" Tara Simov se žestoko obrušila na trudnu Aleks Nikolić: Nikad nećeš biti žrtva!

Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić, nedavno je iznela brojne, šokantne tvrdnje o svom bivšem vereniku Filipu Caru.

Njih dvoje su se žestoko posvađali kad se Filip uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Aleksandra Nikolić
foto: Pritnscreen

Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

– Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? “Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi”. Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako priča sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu stamote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotvo što to nikad nećete biti – glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE