Radio BalkanFox

Tarik Filipović zagrljeno pozirao sa Slavkom Štimcem: ‘Svako djetinjstvo svog junaka ima…’


Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) fotografirao se u Sarajevu s jednim od najpoznatijih regionalnih glumaca Slavkom Štimcem (61). Naravno, podijelio je to odmah sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama te izazvao lavinu oduševljenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Djetinjstvo svako junaka ima, Slavko Štimac – napisao je Tarik u opisu fotografije na kojoj zagrljeno pozira sa Štimcem.

Fotografirali su se na Sarajevo Film Festivalu, a ispod objave ubrzo su sakupili mnoštvo komplimenata.

‘Pravi momak’, ‘Te blistave oči’, ‘Dvije legende, dva čovjeka mog djetinjstva’, pisali su im.

Inače, Filipović je u Sarajevu vodio dodjelu nagrada ‘Srce Sarajeva’ za najbolje TV serije.

– Pa dobro, ja se nadam da će sljedeće godine neko meni dodjeljivati. Ja to gledam sa zadovoljstvom i gledam kakvo bogatstvo ovaj bazen, ova regija ima od glumaca, redatelja, dobrih glumaca i mene to ispunjava ponosom i potiče na daljnji što bolji rad – rekao je Filipović za Avaz te dodao kako ima mnogo dobrih glumaca, čije vrijeme nadolazi.

Tarika uskoro očekuje i premijera španjolskog filma ’42 sekunde’ u kojem glumi legendarnog vaterpolo trenera Dragana Matutinovića.

– Bilo je jedno divno iskustvo glumiti na jeziku koji ne znaš i to jednu veliku ulogu. Čuo sam da je odlično ispalo. Idemo 1. rujna na premijeru supruga Lejla i ja i nadam se da ćemo i mi biti zadovoljni kao režiser – otkrio je.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S TARIKOM

Najčitaniji članci


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE