Radio BalkanFox

Teška priča Tahira Ćehajića iz Nikad nije kasno

Tahir Ćehajić, učesnik muzičkog takmičenja Nikad nije kasno, uživa u svemu u čemu je u detinjstvu oskudevao. Iako do sada nije bio poznat javnosti, on peva od malena, a još kao dečak je, nastupajući po kafana, pomagao roditeljima kada su u pitanju finansije.

– Kao dete sam živeo bedno, u staroj kući. Osvajao sam mnoge nagrade i festivale, a sve što sam osvajao donosio sam materi za preživljavanje – prisetio se Tahir koji se mlad oženio i zahvaljujući porodici njegove supruge uspeo da se spasi bede.

Tahir Ćehajić
foto: Printscreen

– Supruzin daidža me je odveo u Austriju. Prao sam suđe, svašta sam radio, a danas radim u jednoj firmi, bavim se čišćenjem podova, od starog pravim novo. Ja sam uvek zadovoljan, samo zdravlje i familija i ništa mi više ne treba – istakao je takmičar u emisiji “Nikad nije kasno” i dodao da je učešćem u takmičenju ostvario životni san:

– O ovome se sanjao. Svaku noć sam odlazio na spavanje sa željom da dođem ovde – rekao je Tahir i emotivnom životnom pričom mnoge u studiju rasplakao, a publika je oduševljeno aplaudirala kao nikad dosad.

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE