Radio BalkanFox

Tijana Ajfon „puca“ u haljini, grudi samo što ne ispadnu: „Planiram da izvadim silikone, došla je moda“

Milan Milošević rođendan

Foto: Mileta Mirčetić

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon pojavila se večeras na proslavi 47. rođendana Milana Miloševića i izazvala pažnju svojim izgledom.

Za tu priliku odabrala je crvenu haljinu koja je naglasila njene obline, a onda objasnila da „crveno ipak ne sluti na radost“, te da je pre nekoliko meseci raskinula.

Ona se pojavila u crvenoj uskoj haljini koja u prvi plan ističe njene velike grudi, a zatim je ispričala kako usko ide na operaciju, te se polako priprema za taj zahvat.

Planiram da izvadim silikone jer me bole leđa i sada je došla moda da je sve manje i umerenije – najavila je Ajfonka operaciju koju planira.

– Ma sve mi je dosadilo, povadila bih i usne i jagodine i sve silikone, sada je moda da je sve manje – nadovezala se starleta.

Pomenula je i svoj ljubavni život, pa otkrila da je pre izvesnog vremena raskinula sa dečkom.

Razišli smo se ljudski, nije bilo ružnih reči – rekla je starleta i dodala da joj je vreme da razmišlja o ozbiljnoj vezi jer ima 32 godine.

Najbitnije mi je da mi je pratner stabilan i finansijski i psihički. Nisam više klinka koja može da se vuče sa svim živima i izdržava muškarca, bitno mi je da sam obezbeđena. Zvučim kao sponzoruša, ali to svaka žena misli.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE