Radio BalkanFox

Tomović i Ivana ponovo zajedno?!

TOMOVIĆ NA IVANIN ROĐENDAN U BEOGRADU SA BUKETOM CVEĆA! Slučajnost ili ne, evo šta je rekao Vladimir! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović pre dva dana je došao u Srbiji i odmah su krenule spekulacije da ulazi u “Elitu”, što je vrlo brzo negirao.

Vladimir Tomović
foto: Printskrin/Instagram

Tomović je nakon toga privukao pažnju objavom iz lifta, gde se fotografisao sa velikim buketom cveća.

Mnogi su pomislili da ga je namenio nekoj devojci, a on se ponovo oglasio i otkrio da je, kako tvrdi, bio namenjen njegovoj kumi.

– Prođoh danas od stana do igraonice za decu sa cvećem u rukama, a narod me gleda kao da u najmanju ruku nosim bombu. Sve je pošlo u tri lepe – napisao je Tomović, pa objavio privatnu prepisku sa jednom damom.

Vladimir Tomović
foto: Printskrin/Instagram

– I sa lopatom u ruci (dok si radio bazene) i sa svećem izgledaš vrh, Vlado! – napisala mu je gospođa, na šta je on odgovorio putem storija.

– Morao sam da podelim sa vama ovu čarobnu poruku. Ne poznajem gospođu lično, ali sve ti cvetalo i hvala ti do groba. P. S. Cveće je za moju kumu jer joj je bio pre par dana rođendan, a danas smo slavili, tako da se ne brinite. Nisam našao devojku. Još se nije našla neka opaljena i luda za mene – dodao je Vladimir.

Iako je rekao da je buket bio namenjen kumi, mnoge je zaintrigiralo to što je on kupio buket cveća baš na rođendan Ivane Aleksić, bivše žene Nenada Aleksića Ša, sa kojom su Tomovića ranije spajali.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Ivana je dobila pregršt čestitki koje je podelila na svojim storijima, a za sada je nepoznato da li je Vladimir bio sa njom na proslavi.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE