Radio BalkanFox

Travar Rade otkrio čaj koji obara krvni pritisak

TRAVAR IZ PARAĆINA OTKRIO ČAJ KOJI OBARA KRVNI PRITISAK: Snižava ga ODMAH, RADE TVRDI DA RADI BOLJE OD APOTEKE

Čaj, Foto: Prinstcreen/Youtube/Emiramis kuhinja

Radovan Miletić, travar iz Paraćina, već četrdeset godina se bavi sakupljanjem lekovitih trava, njihovom pripremom i pravljenjem biljnih lekova za očuvanje zdravlja.

Svoje dugogodišnje iskustvo sa biljkama učio je od svoje bake, a pretočio u čajeve koji imaju lekovito dejstvo.

U prirodi je pronašao lek za različite tegobe: dijabetes, holesterol, masnoću, visok pritisak, ali i različite ženske probleme.

Rade travar, kako ga mnogi zovu, sakuplja i pripreka više od 70 vrsta čajeva za razne tegobe. Lekovito bilje on bere na Rtnju, u Krivom Viru, Grzi, Sisevcu ili Peštercu, kako sam kaže, tamo gde pevaju ptice. Da bi se živelo od tog posla, kako tvrdi za naš portal, neophodno je steći poverenje mušterija.

Travar Rade smatra da neke biljke treba da se koriste i za spoljašnju upotrebu.

Čaj
foto: Printscreen/Youtube/DOORS OF HEALTH

Biljke bere isključivo sam, zato što treba znati šta se i gde bere, napominjući da za to treba imati određenog dara i da to ne može svako.

Recept:

Sipajte 1 šolju ključale vode preko 1 kašikice cvetova ili listova gloga, ili mešavine ova 2- Neka čaj odstoji 10 min, a zatim procedite i pijte 1 šolju čaja svakog jutra i večeri tokom više meseci jer je pčetak njegovog delovanja veoma postepen.

01:34

UČESTALI PROBLEMI SA ZDRAVLJEM ZBOG VISOKIH TEMPERATURA? Travar odao ZLATA VREDAN recept: Pij te na gutljaje, previše je jako!


(Espreso/najžena)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE