Radio BalkanFox

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović ostavili su nas bez daha

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović ostavili su nas bez daha

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović, koji su se održali tokom protekla tri dana, ostavili su nas bez daha, potvrdivši da je Aleksandra ne samo najveći koncertni izvođač na Balkanu i šire, već i umetnica koja se duboko povezuje sa svojom publikom.

Poput prethodne dve večeri, publika u prepunoj Areni i sinoć je bila deo jedinstvenog putovanja kroz Aleksandrinu muzičku strast i emociju.

Ona je demonstrirala svoj izuzetan talenat, ne samo moćnim glasom, već i emocijama koje je, čini se, nesebično dala svakom svom fanu koji je imao priliku da popularnu Priju vidi i sinoć, ali i prethodnih dana u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji.

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović

IM Live Production

Hitovi i impresivna scenografija zapalili Arenu

Koncerti kojima je Aleksandra započela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ obeležili su hitovi poput „Dam dam dam“, „Legitimno“, „Zvuk tišine“, „Sabotiram“ i mnogi drugi koji su zapalili Arenu, ali i najsavremenija audio-video produkcija za koju je bio zadužen Skymusic.

Gotovo 400 metara kvadratnih LED ekrana, isto tolika površina bine koja je bila presvučena glossy podom, moćan sound sistem sa do sada najvećim brojem zvučnika koji su ikada postavljeni u Areni, više od 500 rasvetnih tela, impresivna scenografija, posebno izrežirane grafike za LED ekrane, spektakularna pirotehnika i pažljivo korišćenje ostalih elemenata u ključnim trenucima koncerta, doveli su publiku do ekstaze i atmosferu do usijanja.

Tri uzastopna koncerta Aleksandre Prijović

IM Live Production

Aleksandra je tokom sve tri večeri imala goste iznenađenja, a sinoć je to bio jedan od najvećih pevača domaće folk scene – Saša Matić, sa kim je Aleksandra otpevla čuveni hit „Ko si ti“, kao i Dejan Kostić, sa kojim je snimila jedan od svojih poslednjih hitova „Ludnica“.

Nakon tri rasprodata koncerta u rekordnom roku bez gotovo ijedne reklame, Aleksandra je pokazala da je izvođač svetskog kalibra, a njene nastupe u narednom periodu željno iščekuju i fanovi širom regiona – do kraja godine predstoje joj dva rasprodata koncerta zagrebačkoj Areni, kao i nastupi u Tuzli i Sarajevu.

Kako je sinoć bilo u Areni pogledajte ovde:

AUTOR: SVET

FOTO: IM Live Production
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE