Radio BalkanFox

U dugovima je, ali neće da se vrati na estradu! – Lajk.rs

Nekadašnja velika muzička zvezda Danijela Vranić navodno je u velikim je novčanim problemima

Naime, kako Kurir prenosi, pevačica je navodno jednom svom poznaniku dužna 3.000 evra.

S obzirom na to da već dugo ne radi kao pevačica, finansijski joj pomažu i roditelji.

– Danijela je finansijski u nikad gorem stanju. Dužna je, što se kaže, i Bogu i narodu. Pozajmljuje novac od svih redom, a kada dođe vreme za vraćanje, pravda se da nema novca i da je u problemima. Pošto je dužna na sve strane, često ume da pozajmi novac od nekog prijatelja samo kako bi nekom drugom vratila dug. Nju finansijski najviše pomažu roditelji, koji žive u Valjevu. Može se reći da je praktično izdržavaju. Ipak, ni to joj nije dovoljno, pa samo srlja iz duga u dug, koje posle ne može da vrati – tvrdi izvor za Kurir.

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Danijela sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. Ipak, od toga nema velike zarade. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da objavljuje njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je doterala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena, iako je svi nagovaraju da bi to bilo dobro za nju i da bi tako rešila dobar deo svojih problema – završava izvor.

Podsetimo, Danijela je u medijima ostala upamćena kao nekadašnja “kraljica splavova”. Važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se pre tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti. 

ŠOKIRALA Džidža progovorila o dečku, pa priznala: I on i ja smo ološi!


Lajk.rs

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE