Radio BalkanFox

U „ZADRUZI“ ZARADILA PREKO 500.000 EVRA! Rijaliti učesnica otkrila detalje ugovora, svesno prekršila pravilo produkcije

Filip Car razgovarao je sa Lazarom Čolićem Zolom o troškovima i finansijama, a onda im se pridružila i Jovana Tomić Matora.

Ona je tom prilikom otkrila koliko je zaradila ukupno novca za vreme učešća u „Zadruzi“, pa je samim tim i otkrila detalje ugovora koju su strogo poverljivi. 

printscreen

Jovana Tomić Matora

– Ovde je jako skupo. Kad izađeš moraš da počastiš prijatelje, kupiš im nešto. Onda se spremiš za rijaliti, kupiš garderobu. Moraš da ostaviš pare da ti se organizuje rođendan i sve ostalo. O četvrtoj sezoni da ne pričam, tu sam bio osakaćen skroz, ne samo što sam izašao sa nulom, već sam izašao bez parfema, naočara, da ne pričam koliko to košta. Moji su tada potrošili brdo para na mene, svi rade, u kreditima su. Kad izađeš iz „Zadruge“ ljudi misle da si milioner – rekao je Car, a onda se nadovezala Matora.

printscreen/tvpink

Jovana Tomić Matora

– Iz „Zadruge“, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić. 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske – rekla je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE