Radio BalkanFox

Ući će u Elitu i zaradiće 50.000 evra na trudnoći

Aleksandra Nikolić ostala je u drugom stanju sa bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim se danima prepucava preko društvenih mreža.

Car i Aleksandra Foto: Snežana Krstić / Ringier

Car i Aleksandra

On je sada ponovo udario na Aleksandru i optužio je da ulazi u “Elitu 7” da bi uzela veliki novac na osnovu svoje trudnoće i priče da će dete gajiti sama.

Aleks i Car

Foto: Snežana Krstić, screenshot/Zadruga Official / Ringier

Aleks i Car

Naime, iako se činilo da će se izmiriti i započeti vezu iznova, po svemu sudeći, to se neće desiti jer rat između bivših verenika ne jenjava.

– Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u “Elitu”, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o trudnoći i odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od nje. Ući će u “Elitu” za veliku sumu, sigurno 50.000 evra, i tako će zaraditi na trudnoći, koju u početku nije htela da zadrži – ispričao je Filip.

Filip Car

Foto: screenshot

Filip Car

Bivši zadrugar dalje je naveo da je Aleksandra želela da prekine trudnoću.

Aleksandra Nikolić

Foto: screenshot

Aleksandra Nikolić

– Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala. Zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada, koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su uspeli da je ubede da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene. To su vam njeni prljavi planovi. Hoće žena da profitira od cele situacije i trudnoće – ispričao je Car i šokirao sve.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE