Radio BalkanFox

Udovica Tome Zdravkovića o pevaču

UDOVICA TOME ZDRAVKOVIĆA O SEĆANJU NA SLAVNOG PEVAČA: Otkrila i DETALJE O DECI, ovo sve ZANIMA

Toma Zdravković, Foto: prentscreen/youtube/ Toma Zdravković Official

Legendarni pevač Toma Zdravković preminuo je pre 32 godine, a njegova supruga Gordana došla je u Beograd kako bi prisustvovala pomenu povodom godišnjice smrti.

– Sve me podseća na njega kada dođem u Beograd, čekam ga da se pojavi odnekud. Podseća me na njega čak i VMA kad prođem podseti me na njega – priča Gordana, koja godinama živi u Americi, gde je živela i sa Tomom u jednom periodu života.

– On je jedini koji mi je govorio da uzmem dete i da idem odavde jer se sprema rat. Govorio je: “Molim te idi, ne želim da dete doživi rat”. Uzela sam dete i otišla. Možda i ne bih otišla da to nije bila njegova želja.

Toma Zdravković preminuo je pre 32 godine, a njegova supruga Gordana došla je u Beograd kako bi prisustvovala pomenu povodom godišnjice smrti
Toma Zdravković preminuo je pre 32 godine, a njegova supruga Gordana došla je u Beograd kako bi prisustvovala pomenu povodom godišnjice smrtifoto: PRINTSCREEN TV PINK

Tomina udovica otkrila je i kako živi u Americi.

– Moj život je sveden na posao, sina i kuću. Radim posao koji volim, imam par prijatelja, ništa naručito – kaže Goca.

Njihov sin Aleksandar svega par puta je bio u Srbiji.

– Sin nije želeo da dođe, ima puno razloga. Negova ćerka Žaklina će doći. Sin nije prevazišao neke stvari. Sa Žaklinom sam dosta pričala o Tominom životu, ona je ostala željna svog oca. SIn jako liči na Tomu, ima i dosta njegovih osobina.

Gordana se prisetila i života sa Zdravkovićem.

– Mene nije upoznao u kafani, upoznao me je u frizerskom salonu. Kao i u filmu. Neko ga je poslao kod nekog ko zna srpski da se ošiša. Pripit je došao i pitao da li može da se ošiša. Tako je sve počelo. Kada bih se ponovo rodila, izabrala bih sve isto. Ne bih menjala ništa, bilo je i lepog i manje lepog, ali uvek interesatno. Nikad se nisam ljutila kada je ostajao u kafanu, nisam ga sputavala ni u čemu. Kafana je bila njegova druga kuća, nisam htela da ga menjam, bila sam tu da ga pratim. Živeo je kako je želeo, s obzirom da je bio i bolestan želela sam da živi punim plućima – rekla je Gordana u emisiji “Premijera”.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Premijera Vikend Specijal)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE