Radio BalkanFox

UPLAŠIO SE? Dejan Dragojević spasio Kristijana od policije posle surovog OBRAČUNA

Jelena Lukić |

Kristijan Golubović je pre diskvalifikacije iz Zadruge imao konflikte sa Aleksandrom Nikolić, devojkom Dejana Dragojevića, koji je surovo isprozivao Golubovića zbog sukoba sa njegovom dragom.

Dejan Dragojević • youtube

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović

Po izlasku, Kristijan je zapretio Dejanu i poručio mu da mu kaže mesto i vreme gde će mu te uvrede saopštiti u lice.

Iako do susreta još uvek, očigledno, nije došlo, Golubović je podelio jedan snimak na kome se vidi kako lav obara hijenu, te poručio da će se to desiti Dragojeviću, jer on tako završava svoje sukobe.

Sa druge strane, Dragojevići su kao odgovor na Kristijanove prozivke snimili video sa ulice gde treniraju, a Dejan u jednom trenutku gestikuliše udarac, sve vreme govoreći kako ne staju i kako će ostvariti svoj cilj, a to je maksimalna fizička spremnost. David je sve vreme snimao brata, a očigledno je u ulozi instruktora.

Iako je Dejan posle prvog kontakta obećao da će objaviti na svom jutjub kanalu Kristijanove pretnje, do toga nije došlo. Mnogi su željno iščekivali da čuju šta mu je to Kristijan poručio, ali su dobili Dejanov lajv video na kanalu u kome ni jednom jedinom rečju nije komentarisao svoj sukob sa Golubovićem.

Dejan Dragojević
Dejan Dragojević

Odmah su krenuli komentari da se Dragojević uplašio, dok ima i onih koji tvrde da je Dejan šmekerski sačuvao Golubovića i spasao ga problema, jer bi objavljivanjem javnih pretnji, Kristijan mogao da bude saslušan u policiji.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE