Radio BalkanFox

Upucani robijaš koji je skidao pravoslavni krst objavio jeziv snimak nakon ranjavanja: “Treba vam 30 metaka!”

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

– Ako neko misli da sa dva metka može na mene – teško. Treba vam 30 komada – napisao je.

Mirza Hatic

Mirza Hatić / Foto: Instagram/hatic_official

Mirza Hatić, bivši robijaš i navodni TikToker objavio je na svom Instagram profilu snimak nastao odmah nakon što je upucan u nogu na području Baščaršije u Sarajevu.

– Evo, ljudi, upucan sam u centru Sarajeva. Ovo mi je žena naštimala – rekao je Mirza u snimku.

Nešto kasnije oglasio se iz bolnice, sa porukom upućenom onome ko ga je ranio.

Ako neko misli da sa dva metka može na mene – teško. Treba vam 30 komada – napisao je.

Ko je Mirza Hatić – od rušenja pravoslavnog krsta do pretnji Baki Prasetu

Ranjeni Mirza dovođen je u vezu sa starletom Majom Marinković, rušio je krst, hteo da uđe u Zadrugu, a svojevremeno je vređao Kristijana Golubovića i Baku Praseta.

Javnosti je prvi put čula za Mirzu 2014. godine kad je javno priznao da je srušio pravoslavni krst na Zlatištu koji predstavlja spomen obeležje Srbima poginulim tokom rata u Sarajevu. On je, takođe, hapšen i zbog oružane pljačke.

Mirza je pretio Baki Prasetu nakon što je Jutjuber izjavio da neće pružiti pomoć državljanima Turske nakon razornog zemljotresa koji je pogodio ovu zemlju.

Gde te sretnem, znači, uši ću ti iščupati, fuj si – poručio je Hatić jutjuberu.

Mirza je svojevremeno imao sukob i sa Kristijanom Golubovićem.

Oni su najavljivali sukobe, a sukob na mrežama svi su ispratili.

– Selam alejk svima, ja sam gospodin Mirza Hatić. Pošto vidim da Kristijan izbjegava moj susret, možda se prepao, možda kada vidi ovu nošnju Sulejmana Veličanstvenog možda se prepadne malo, malo mi je malo, ali ipak mi stoji – napisao je on i dodao:

– Pošto vidim da nećeš da se biješ, regularno sve da organizujemo, ja sam tebi uzeo kod jednog gospodina na Čaršiji, on jedini ima ovu radnju na Čaršiji, jedne prelepe dimije. Samo mi reci, molim te, adresu gde da ti ih pošaljem, pa se po Beogradu malo foliraj s dimijama – napisao je on.

Ne šaljem ja ovo Kristini, ja ovo tebi šaljem. Ne trebaju ti štikle, imaš nanulice. Evo ti i nanulice pa pleši po Beogradu, foliraj, jer to i radiš. Eto, samo mi javi adresu molim te da ti pošaljem ovo – rekao je Hatić.

Hatić je 2016. godine osuđen na četiri i po godine zatvora, a nakon presude produžen mu je pritvor u trajanju od devet meseci.

On je osuđen jer je počinio krivično delo iznude i kao organizator grupe počinio krivično delo krađe te nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

Mirza je već hapšen u maju 2015. godine u akciji FUP-a pod optužbom za reketirenje nekoliko osoba.

Hatić je svojevremeno na društvenoj mreži Tik Tok vređao Dalilu Dragojević.

Naime, tokom uživo prenosa njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, a opklada za onog ko izgubi je bila da mjauče. Međutim, Dalili se to nije dopalo, pa je napravila problem.

Neću da mjaučem. Uskoro treba da radim ozbiljan posao, ne želim da se blamiram – poručila je Dalila Mirzi na šta je on burno reagovao.

– A kad si se gu*ila u “Zadruzi”? Hoćete zbog toga snimiti. J***** si se tamo pred svima, a sad vamo nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš ti, jesi li ti svetica? – poručio je besno Hatić i izazvao gnev javnosti zbog užasnih reči.

Mirza je, nakon skoro 10 godina robije, 2022. godine izašao iz zatvora i poručio da je kriminal ostavio iza sebe.

Hatić je ove godine u junu ponovo bio u žiži interesovanja zbog odnosa sa Majom Marinkovića, koja je uživala u njegovom društvu dok je bila u poseti tadašnjem dečku Bilalu Brajloviću.

Mirza je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju i upitao pratioce da li su on i Maja lep par i zbunio tom prilikom mnoge, a potom je u nastavku napisao “Moja ljubav”.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE