Radio BalkanFox

‘Večera za 5 na selu’: Saša i Božidar dobili niske ocjene kandidata

Kandidat Saša iz Samobora u ovotjednoj emisiji ‘Večere za 5 na selu‘ koja se emitirala u srijedu 23. studenog, zauzeo je zadnje mjesto na tablici. Njegova večera doživjela je potpuni fijasko, zbog čega su mu djevojke na kraju večeri dale samo 19 bodova. 

Foto: RTL

Saša to sigurno nije očekivao, s obzirom na to da je prije večere rekao: 

– Mislim da će moja večera biti bolja od prethodne dvije! 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ipak, kandidatkinjama se nije svidjelo ni predjelo, ni glavno jelo, ali ni desert. Ksenija mu je na kraju večeri dala šest, Paulina pet, Ivana četvorku baš kao i Natalija. Sićušnih 19 bodova Saši nije bilo ni blizu dovoljno da ostvari želju s početka večeri. No, kandidat iz Samobora ne mora biti tužan, 19 bodova nije najmanje što je netko dobio u showu. U prošloj sezoni manji ukupan zbroj imao je dobro nam poznat bivši natjecatelj Božidar Miodragović (66) iz Bjelovara. 

Foto: RTL

Emisija u kojoj je nastupao Božidar emitirala se početkom lipnja 2021. godine. Bivši kandidat uložio je puno truda u večeru kako bi se gostima prezentirao u što boljem svjetlu, međutim, gosti su na večeru stigli pomalo osvetnički raspoloženi i s visokim očekivanjima jer je Božidar imao niz prigovora na svaku večeru prije toga. 

Foto: RTL

Božidar je kao posljednji domaćin u tjednu imao priliku pročitati rezultate ostalim kandidatima i ostao potpuno šokiran kada je pročitao svoje ime na zadnjem mjestu sa samo 17 osvojenih bodova. 

Kuhar iz Bjelovara je poraz teško prihvatio pa se na kraju večeri obračunao s protukandidatima za koje je bio uvjeren da su se urotili protiv njega. 

– Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu – razjareno je pričao tada.

Foto: RTL

U obranu kandidata Božidara tada nisu stali ni gledatelji, složili su se s kandidatima i na društvenim mrežama podijelili isto mišljenje, a to je da se nije ponašao kako je primjereno jednom natjecatelju. Što se tiče Saše, kod njega je priča drukčija, odmah nakon emitirane večere javili su se gledatelji na društvenim mrežama i stali mu u obranu, njima je, s druge strane, jako zasmetalo ponašanje još uvijek vodeće kandidatkinje Natalije, koja prema njihovom mišljenju ocjenjuje nepravedno i ima neprimjerene komentare. 

Najčitaniji članci


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE