Radio BalkanFox

Verovanja za stvari koje prizivaju nesreću

VERUJE SE DA OVE STVARI PRIZIVAJU NESREĆU I SMRT: Svaka SRPSKA KUĆA ih ima, a nimalo NISU NAIVNE

Ilustracija, Foto: Profimedia

Veruje se da atmosfera u kući treba da bude jaka i pozitivna. Prema feng šui pravilima, veruje se da određeni predmeti u kući mogu privući nesreću i bedu, a isto tako važi i za određeni položaj stvari u kući.

1. Isprljana garderoba u uglu sobe

Ovo je prva stvar na koju feng šui stručnjak upozorava kada je primeti u kući. Treba da znate da se na tom mestu odliva pozitivna energija iz doma. U svakoj porodici treba da postoji prostor gde će se odlagati garderoba za pranje.

Nameštaj, Soba, Dnevna soba
foto: Profimedia

2. Cipele ispred vrata

Bez obzira da li su poređane ispred ulaznih ili bilo kojih drugih vrata ovi predmeti su pravi “energetski vampiri” pogotovo ako su prljavi.

3. Hrpa starih papira i knjiga

Ukoliko ih sakupljate, čuvajte ih na policama. Razbacani po prostoru, ovi predmeti doneće lošu energiju.

4. Okrnjeni sudovi

Polomljeno posuđe donosi lošu energiju ko god da ga koristi, tvrde feng šui stručnjaci. Korišćenje ovakvog posuđa može uticati na karijeru ili finansije.

Tegla, Poklopac
foto: Printscreen/Youtube/ Cinecurry Lifestyle

5. Prazne tegle soli, šećera i pirinča

Svima nam se dešava da nam zalihe najneophodnijih namirnica nestane, međutim nikada ne treba dopustiti da vam tegle u kojima držite pirinač, so i šećer budu potpuno prazne. Police sa praznim teglama u kuhinji utiču na sreću i harmoniju u porodici.

6. Mesto za sedenje ili spavanje ispod grede

Drvene grede su jedan od omiljenih dizajnerskih elemenata koji rado i četo viđamo u domovima. Međutim, ukoliko postavite krevet ispod ovog detalja znajte da su otrovne strele negativne energije usmerene ka vama, objašnjavaju feng šui stručnjaci.

7. Male porcije pirinča u tanjiru

Kada služite hranu gostima ili ukućanima pobrinite se da svaki član ima hrane više nego dovoljno. Ovo pravilo najpre važi za pirinač. Prema feng šui pravilima, nedostatak pirinča u tanjiru znači i nedostatak blagostanja.

8. Stavljanje cipela na sto

Prema staroj tradiciji kada rudar umre, njegove cipele se stavljaju na sto u znak poštovanja. Ako obuću postavite na sto, smatra se da prizivate smrt.

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/Krstarica)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE