Radio BalkanFox

Vesna Dedić o RAZVODU

Jelena Lukić

|

Vesna Dedić vrlo retko priča o svom privatnom životu, a ono što je na nju ostavilo najveće posledice jeste razvod braka, koji je teško podnela, kao i sam brak.

Vesna Dedić
Vesna Dedić • Clip.rs / screenshot

Vesna Dedić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Vesna Dedić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

O ljubavnom životu Vesne Dedić malo se zna jer ona ne želi da govori u medijima o tome. Pojedinosti iz privatnog života ona je ipak odlučila da sa ljudima koji je prate i poštuju podeli, a jedna od tema je svakako i bivši muž Vesne Dedić, sa kojim je prošla kroz veoma stresan i težak period.

Iako je javnost malo znala o bivšem suprugu voditeljke i spisateljce, njihov razvod je i nakon toliko godina interesantna tema u javnosti, a spisateljica je u nekoliko intervjua govorila o bivšem suprugu ne tajeći da je bila razočarana njihovim brakom.

Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – rekla je za „Puls“ Vesna jednom prilikom.

Vesna Dedić
Vesna Dedić

– Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

Vesna Dedić
Vesna Dedić

Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku – poručila je Vesna.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE