Radio BalkanFox

VREME JE DA SE MUŠKARCI POHVALE! Evo koji horoskopski znaci imaju najveći PENIS


Sigurno se pitate kakve veze ima horoskopski znak sa veličinom penisa, ima! Da se kasnije ne biste iznenadile, pre nego što odete u krevet sa muškarcem, pitajte ga šta je u horoskopu. Mogle biste se prijatno izenenaditi. Naime, neki horoskopski znaci imaju veći polni organ od drugih, a sada ćete saznati o kome je reč.

Ako ste već u braku ili dugoj vezi, a ispostavi se da je vaš muškarac tog horoskopskog znaka, iznenadite ga ovom informacijom – sigurno će biti ponosan na sebe.

Njihov penis je duži, ali deblji. Iako kada kažemo duži, to može biti mnogo više od onoga što ste zamislile. Žene koje su sa Ovnom u vezi već uveliko uživaju i intimnom odnosu i ne pada im na pamet da pogledaju bilo koga drugog, i to opravdano.

Ovaj horoskopski znak ne propušta priliku da nagovesti čime raspolaže. Ono što posebno obraduje drugi pol je činjenica da ništa nisu slagali. Oni zaista pruže drugoj strani ono što su i obećali – uživanje sa puno strasti.

Od Blizanaca često možete čuti da se hvale veličinom penisa, i kada pogledate ka dole shvatićete da su u pravu. Veličina polnog organa im jeste jača strana, zato se i opravdano hvale. Osim dužine krasi ih i debljina istog.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE