Radio BalkanFox

Zamerio se OPASNIM LJUDIMA IZ SENKE, oni sve obelodanili šta je radio da bi dobio GARSONJERU!


Nikola Lakić se zamerio ozbiljnim ljudima, koji su objavili njegove rane radove.

Nikola Lakić iznenadio je sve kada je prelomio da uđe u rijaliti ,,Elita 7″, nakon godina i godina

pauze. Supruga Coka Lakić ga je podržala, ali se vrlo retko kada oglašava u javnosti, jer je posvećena porodici.

Međutim, izgleda da se Lakić toliko zamerio rijaliti fanovima, da su sada objavili njegove rane radove, koji su sve šokirale. Naime, Lakića su podsetilina njegov period dok je boravio u rijalitiju ,,Parovi”.

– Rani radovi Nikole Lakića. Striptiz nasred stola. Čovek koji je tada imao 30 godina, ženu i dete. Lakiću, za tebe je Bukilić veličina, jer on nije morao da izvodi striptiz da bi imao garsonjeru kao ti – stoji na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici.

Nikola Lakić je bivši srpski fudbaler rođen 11. juna 1983. godine u Beogradu. Nakon završetka svoje fudbalske karijere, Nikola se okrenuo učešću u različitim rijaliti emisijama. Prvi put se pojavio u rijalitiju 2016. godine kao učesnik sedme sezone rijaliti šou programa “Farma”. Takođe je bio učesnik rijaliti šou programa “Parovi” u nekoliko sezona. Nikola je poznat po svojoj vezi sa Aleksandrom Tasić Cokom, sa kojom ima sina Lazara. Osim što je bio učesnik, Nikola je i vodio rijaliti šou “Letnji kamp” tokom leta 2018. godine.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE