Radio BalkanFox

Žarko Laušević nije autor pesme posvećene poginuloj deci

U Srbiji se dogodila nezapamćena tragedija u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kada je učenik ubio osmoro đaka i portira, a ranio nastavnicu istorije i šestoro drugova.

Na društvenim mrežama juče se pojavila pesma, za koju se tvrdi da ju je napisao glumac Žarko Laušević. Javne ličnosti su podelile na svojim društvenim mrežama te stihove, ali njegovi advokati poslali su demanti.

Nema društvene mreže

– Obaveštavam Vas da naš klijent Žarko Laušević nije autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema nijedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga.

Senke nad Balkanom, Žarko Laušević
foto: Damir Dervišagić

Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj „talenat“ krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Neprihvatljivo je da mediji, bez ikakve provere, prenose ovakve „informacije“, a pogotovo u tragičnim trenucima kao što je ovaj.

U ime svog klijenta, danas, 05.05.2023. godine, podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju – navodi se u saopštenju koje je poslao pravni zastupnik glumca.

Kurir.rs

Bonus video:

 Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE