Radio BalkanFox

Zavirite u ušuškani dom Marije Kilibarde

Marija Kilibarda je svom dom u lepom delu Beogradu opremila sa ljubavlju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda (42) je već godinama na medijskoj sceni. Svoje prve korake u ovom poslu je napravila na televiziji „3K“, a posle su se formati i televizije smenjivali, a ona je postala jedno od omiljenih TV lica.

 

Njeno ime stoji ispred svih većih televizijskih formata poput „Tvoje lice zvuči poznato“, „Prvi glas Srbije“, „Bingo“, „Rt dobre nade“, „Sve u svemu“ i mnoge druge, a publika se raduje da vidi u kojem formatu će se okušati sada kada je nakon 12 godina napustila Prvu televiziju.

 

Poput svih ljudi, i Marija beg od poslovnih obaveza traži u svom domu, svojoj mirnoj luci, koja se nalazi u prelepom delu Beograda.

Kao što ćete videti i u galeriji ispod koju smo pripremili, u stanu lepe voditeljke dominiraju praktični i jednostavni komadi nameštaja.

 

Ovaj princip se ogleda i u modnom stilu Marije Kilibarde, a ono što je provereno i dobro, ne treba menjati, pa se istim pravilima vodila i prilikom uređenja svog doma. 

Kuhinja je moderna, a u prvi plan dospevaju šarene pločice koje joj daju na jedinstvenosti.

 

U dnevnoj sobi se ističe zid sa predivnim fotografijama i kutak za čitanje, koji osim naravno police sa knjigama iziskuje i udobnu, plavu fotelju u kojoj voditeljka provodi dosta vremena kad želi da se opusti, 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE