Radio BalkanFox

Željko Mitrović kupio akcije Gugla

Vlasnik „Pinka“, Željko Mitrović, koji je trenutno u medijskom ratu sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, se oglasio iz Londona i otkrio da je kupio akcije najveće svetske komapnije Gugl.

Željko MitrovićFoto: RAS Srbija

Željko Mitrović

Naime, Mitrović se oglasio putem društvenih mreža gde je objavio fotografiju sa suprugom Milicom i otkrio da su napravili ozbiljan poslovni potez.

Blic preporučuje

– Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta??? …… Ode u London i kupi akcije komapanije Google! Malopre završili konverziju nekih deonica i kupili značajan paket akcija Alphabet-a – napisao je Željko.

Podsetimo, Posebno tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal je povodom saznanja da je Bogdan Ilić poznat pod nadimkom Baka Prase putem Interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovana lica da investiraju novac u tzv. “kripcxcto-projekat QubitTech”, koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. “blokčejn digitalne tokene”, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Odeljenju za VTK SBPOK MUP RS.

Bogdan Ilić je policijski poziv primio u ponedeljak, 19. septembra, za pristupanje, 21. septembra u 10 časova, radi davanja izjave u svojstvu građanina na navedene okolnosti.

Davanje izjave je okončano u 11 časova nakon čega je Bogdan Ilić napustio prostorije MUP.

VIDEO: Baka Prase biografija


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE