Radio BalkanFox

"ŽELJKO MOŽE I DA NE JEDE!" Ivan Marinković navukao GNEV na sebe – Oglasio se ON i RASKRINKAO GA!

Potpuni haos.

Tokom prethodne emisije „Pitanja gledalaca“, Ivan Marinković je dobio pitanje šta bi radio da se u Belu kuću usele Miljana Kulić, Nenad Marinković Bebica, Marija Kulić i Lazar Čolić Zola. Ivan je izjavio da je sa Marijom u dobrim odnosima, da misli da bi mu Miljana pravila probleme, da bi Bebica samo ćutao, a za Zolu je izjavio da je „običan indijanac“.

U ovu priču se umešala i Maja Marinković, koja je ispričala kako je pretukla Zolu, jer je hteo da snima njen sukob sa Filipom Carem, i žestoko udarila na njega. Oboje su se složili i Zolu nazvali „podg*znom muvom Filipa Cara“.

Lazar Čolić Zola

Lazar Čolić Zola

Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1

Sada se oglasio Zola, i uzvratio i Maji i Ivanu:

– Ne znam iskreno ko mi je veća sprdnja – Ivan Marinković, koji nikad u životu nije kupio čokoladicu svom detetu ili Maja Marinković, koju sopstveni otac vozi na s*ksualne avanture. Generalno, takav tip ljudi mene i ne voli zbog toga što ih gađam u metu gde najviše boli. Ja mogu da budem i kockar, ljakse, narkoman, debil, PODG*ZNA MUVA, ali sam siguran da ćum ako mi Bog dragi da, danas-sutra dete, voditi računa o svom detetu, a ne kao Ivan Marinković da razmišljam kako da nahranim svoju *ulju, a Željko može i da ne jede, ma je li? Takvi da me opisuju i komentarišu?! – poručio je Čolić za „Pink.rs“.

Maja Marinković

Maja Marinković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Milan Janković Čorba o ulasku u Zadrugu 6 i odnosu sa Majom Marinković – Ne mogu više da budem sa njom

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija „Zadruga“, možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE