Radio BalkanFox

Žene koje privlače uspešne muškarce

ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA PRIVLAČE NAJBOGATIJE MUŠKARCE: Njihov karakter privlači samo USPEŠNE

Ilustracija, Foto: Profimedia

Astrologija, bilo da u nju verujete ili ne, sugeriše da postoje određeni znakovi horoskopa u kojima se rađaju posebne žene koje privlače posebne muškarce.

Muško-ženski odnosi često se grade na zajedničkim interesima, željama i očekivanjima, no postoji i tzv. „astrološka veza“ koja se temelji na idealnom odabiru partnera na osnovu astroloških karakteristika.

Horoskop nam otkriva koje žene imaju magnetičnu privlačnost za uspešne i harizmatične muškarce sa izraženim liderskim kvalitetima.

Žena, Znoj, Pazuh
foto: Anastasia Vishnickaya / Alamy / Alamy / Profimedia

Ribe: Osobine koje krasi žene Ribe su blagost, saosećajnost i briga za voljene. One privlače muškarce koji traže emotivnu podršku i stabilnost.

Škorpija: Snažan karakter i strastvenost žene Škorpije privlače moćne muškarce. Iako deluju teško, žene ovog znaka su saosećajne i pouzdane.

Jarac: Ove žene osvajaju harizmom, inteligencijom i autoritativnošću. Muškarci ih biraju kao partnere zbog njihove sposobnosti vođenja i podrške.

Rak: Sofisticiranost i senzualnost žene Raka privlače muškarce koji cene emocionalnu povezanost i srećan, kvalitetan život.

Blizanci: Energija, radost i ljubav žena Blizanaca lako privlače muškarce jakog karaktera. Harizmatični muškarci transparentnih stavova najčešće su oni koji ih privlače.

Ove astrološke tajne otkrivaju zašto određene žene imaju neodoljivu privlačnost za moćne muškarce!

Bonus video:


01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE