Radio BalkanFox

„Žiko, nemoj mi zameriti, ja sam ista kao ti“


Gordana Talo (57) iz Novog Sada preko trideset godina čekala je svoju šansu da se pojavi u nekoj emisiji kao što je „Nikad nije kasno“.

Iako danas radi kao medicinska sestra vaspitač i maser, ne krije da je od detinjstva volela muziku i da

je talenat za pevanje nasledila od roditelja.

-Otac je bio bokser, ali su i majka i on imali predivne glasove, u kući se stalno pevalo i ja sam odrasla uz radio Šabac – rekla je ona u svom profilu i otkrila da je prvu pobedu na takmičenju osvojila slučajno:

-Sa osamnaest godina sam prvi put pobedila na jednom amaterskom takmičenju, menjala sam tada prijateljicu koja je trebala da nastupi, ali nije došla. Otpevala sam tada pesmu Nede Ukraden i pobedila sam.

Muzikom je prestala da se bavi kada je prvi put ostala u dugom stanju, ali ističe da je ona bila uvek deo njenog života iako se dugo bavi potpuno drugim poslom.

-Prestala sam da pevam kada sam saznala da sam trudna sa starijim sinom. Nikada se nisam vratila muzici, ali je ona deo mene, od kada znam za sebe, ja pevam uvek – rekla je Gordana.

Čim je izašla na scenu, Žika je otkrio da je na Gordanino mesto u bendu u kome je radila do trudnoće došla jedna poznata pevačica, a ona je potvrdila tu priču.

-To je bila preteča „Mačak Miša“ benda, ja sam tada pevala kod njih, a onda je Dara Bubamara došla na moje mesto – dodala je Gordana.

Za prvo pojavljivanje u emsiji odabrala je numeru „Pariški lokal“ kojom je raznežila i oduševila sve u studiju i kraj malih ekrana.

Nakon nastupa, Gordanu su savladale emocije, pa je na sceni pustila suze i priznala da je ovim pojavljivanjem ostvarila životni san.

-Puno vam hvala, svako dobro želim i predivni ste. Hvala svima puno za ovo veče. Žiko, nemoj mi zameriti, ali sam i ja isti tip kao i ti – kazala je ona kroz suze.

I žiri je bio saglasan u komentarima, pa su svi pohvalili emociju koju im je Gordana pružila tokom prvog nastupa.

-Meni je bilo zaista divno i to što publika reaguje ovako, to je Vaša zasluga. Uspeli ste da osvojite simpatije publike i ja kažem isto kao oni – rekao je Mare.

-Pridružujem se Maretovim rečima i publici koja Vas je ovako dočekala. Vi ste ostavili srce na terenu, sa toliko emocija ste doneli ovu pesmu koja jedinstvena, mnogo Vam hvala – dodala je Tijana.

-Hvala puno na ovoj večeri, ja sam mislio da će biti lakše pošto je tek prvi krug, ali smo i sada u teškoj situaciji. Ove suze i emocije su dokaz da ste ovo sanjali i želeli i sada vam se ostvarilo. Želim vam da imate toliko unuka da sami naprave svoj bend – zkaljučio je Dejan.

grand.nova


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE