Radio BalkanFox

Zlata Petrović detaljno o Pejinoj operaciji

Voditelj i bivši muž Zlate Petrović, Zoran Pejić Peja, često radi kao voditelj slavlja širom Evrope. Sve to je ostavilo posledice na njegovo zdravstveno stanje, a kako mediji prenose, Peja navodno ide na operaciju srca i njemu će biti ugrađen bajpas.

.Foto: Zoran Ilić, Milan Ilić / Ringier

.

Sada je Zlata Petrović detaljno objasnila šta očekuje Peju u daljem periodu.

Blic preporučuje

Zlata PetrovićFoto: Jovan Ilić / Ringier

Zlata Petrović

– Hvala Bogu on je super. Jak je čovek. Bile su konsultacije mesec dana, pa smo njegova supruga, on i ja pričali o tome. Njegova majka se baš sekira. Nećemo ni dete da preopterećujemo. U suštini, bilo je pitanje da li će bajpas ili stent, a to će vam Peja reći kada izađe. Sve će se lepo završiti, pa će morati malo život da dovede u red – poručila je Zlata za „Kurir“.

Podsetimo, izvor blizak voditelju otkrio je da Peja duže vreme ima srčani problem.

peja  foto vladimir zivojinovic020Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

peja foto vladimir zivojinovic020

– Peja se već duže vreme bori sa srčanim problemima. Osetio je jak bol u grudima i obratio se lekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas. On je dobro prihvatio tu informaciju. Peja se ne plaši operacije, ali jedva čeka da se sve završi i da se vrati normalnom životu – rekao je izvor blizak voditelju, a zatim dodao:

.Foto: Zoran Ilić, Milan Ilić / Ringier

.

– Danas mora da se priprema za operaciju koja će biti sutra izvedena. S obzirom na to da će se zahvat izvesti u totalnoj anesteziji, danas ne sme ništa da jede ni da pije nakon 18 časova. U prvih nedelju dana nakon izlaska iz bolnice biće mu potrebna pomoć prijatelja i članova porodice. U narednih dva meseca moraće da izbegava fizički zahtevne aktivnosti – rekao je Pejin prijatelj.

VIDEO: Zlata Petrović došla na veselje Mirka Šijana


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE