Radio BalkanFox

Zlatan Vidović o seriji Oluja

Na malim ekranima Superstara od 30. septembra svake subote i nedelje od 21 čas publika će moći da prati seriju “Oluja”.

Zlatan Vidović, film Oluja
foto: Ana Subotić

U dvostrukoj ulozi gledaćemo Zlatana Vidovića.

– Počastvovan sam i privilegovan što igram u filmu i seriji jednu tako zanimljivu, nesvakidašnju ulogu – braću blizance koji su potpuno suprotne ličnosti, jedan je pravoslavni sveštenik, a drugi vojnik Legije stranaca. Jedan od njih u potpunosti je posvećen principima vere i duhovnosti, dok je drugi vojnik, vuk samotnjak, ali ih kao blizance povezuje neraskidiva veza. Kažu da kad jedan blizanac nestane, ovaj drugi oseti kao da mu je neko odstranio deo duše. Za mene je ovo bio veliki izazov, da igram nešto tako različito, a opet tako slično – rekao je Vidović za Kurir.

Zlatan Vidović, film Oluja
foto: Ana Subotić

Serija “Oluja” snimana je u okolini Valjeva.

– Utisci su veoma pozitivni. Film je izazvao velike polemike jer je tema veoma osetljiva, ali isto tako mislim i da ga je bilo potrebno snimiti jer svako treba da progovara o onome što se desilo. Desio se pogrom jednog naroda sa čitave jedne teritorije – zaključuje Vidović.

film Oluja, Film Oluja
foto: Sever Zolak / Nikola Žakula

Serija “Oluja” ima 12 epizoda. Režiser Miloš Radunović je intervjuisao gotovo trideset ljudi koji su preživeli “Oluju” i zatim napisao scenario, koji kroz sudbinu četiri porodice govori o tragediji 250.000 ljudi. Glumačku ekipu, pored Zlatana, čine Jovo Maksić, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić i drugi.

Kurir.rs

Bonus video:

13:47

OLUJA JE FILM NEZABORAVLJANJA I POMIRENJA Zlatan Vidović o ostvarenju koje je već podiglo prašinu UPUTIO MOĆNU PORUKU SRBIMA!

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE