Radio BalkanFox

Zvezdan stavio sukob i UVREDE po strani, pa pred svima istakao koliko je Ana LOJALAN prijatelj i dobronamerna osoba! (VIDEO)


Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Slađi Lazić kako bi prokomentarisao to što se našla na drugom mestu po glasovima publike na Pink.rs anketi Ana Ćurčić kao najdobronamernijeg zadrugara u Beloj kući.

Ja sam navela moju drugaricu – pričala je Slađa dok je grlila Anu i mahala “donjem domu”.

Ne mislim da sam folirant, osim za emociju. Ja uvek prilazim sa dobrom namerom, stvarno se dajem srcem
– rekla je Ana.

Ja sam to njoj rekla i rekla sam još jednu stvar. Meni je drago, ja joj čestitam, zato što sam ja to provalila kod nje i da nije došla ovim povodom i da nemaju taj problem, da je došla kao običan zadrugar, nas dve bi se sigurno družile. Ona je jednostavno žena koja je u najtežim situacijama smirena, tiha i nemam nijedne sekunde ništa loše od ove žene…Ja joj kažem da bude bezobrazna u smislu da se podigne, da ne pada, međutim ne može, emotivac je i lojalna je. Retke su osobe kao što je Ana Ćurčić – rekla je Zorica.

Svi su znali kakva je pre nego što je ušla, ja sam to govorio. Ona je apsolutno za drugo mesto i za prvo, ali kada je napolju. Ovo nije ona…Ona je meni bila najbolji prijatelj i odlučio sam da će tako biti i to stoji, ali shodno ovim dešavanjima, to ne postoji više. I dalje stojim za te stvari – rekao je Zvezdan.

Je l’ ona dobronamerna prema ovim ljudima – pitala je Ivana.

Ako se ponaša kao i napolju sa njima, onda jeste sigurno, ali ja to ovde ne pratim – dodao je Slavnić.

Ja kada bih rekla celo mišljenje, dosta puta sam rekla lepe stvari o njoj. Baš sam pre komentarisala, rekla sam da će se naći Ana Ćurčić, jer smatram da ima nešto slično što sam videla i kod Zvezdana. Par puta sam videla da sedne kod ljudi i da im pomogne, pa sam gledala neki klip kad je bio, stala je između Marka i Sanje da spusti loptu – rekla je Anđela.

Nisam iznenađena, Miljana mi je uvek pričala da joj uvek lepo pomogne i da je savetuje. Videla sam da je lepo savetovala Miljanu što se tiče odnosa sa Zolom, rekla joj je da je on njen uništitelj, s čime se slažem. Bez obzira što je dobra prema Miljani, moram da kažem da je folirant – rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

.

pink


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE