Radio BalkanFox

2024. je godina RAZVODA, a najopasniji je OVAJ datum!

Astrolozi predviđaju da će naredne dve godine, zbog pomračenja u Vagi i Ovnu, doći do iznenadnih obrta u ljubavnim odnosima, što bi moglo da prouzrokuje veliki broj razvoda u 2024. godini.

S obzirom na to da se svake godine pomračenja pojavljuju u različitim znakovima horoskopa, očekuje se da će se sazvežđa polako pomeriti prema Vagi i Ovnu do 2025, donoseći promene u vezama, partnerstvima, venčanjima, razvodima, ali i aspektima sebičnosti i inicijative.

Pomračenje u Ovnu

Prvo pomračenje se dogodilo u Ovnu, koji je vatreni kardinalni znak, odgovoran za drastične promene u odnosima i životnim ciljevima. Očekuje se da ljudi rođeni u znakovima Ovna, Strelca ili Lava mogu da dožive nagle promene u životu, poput promene posla, najave razvoda ili selidbe u drugu zemlju. Ovnovi su posebno podložni ovim promenama, koje mogu značajno da utiče na živote njihovih porodica.

Foto: Shutterstock

Najopasniji datum je 2. oktobar

Uticaj pomračenja u Vagi i Ovnu

Svi će se suočiti sa temeljnim preispitivanjem ljubavnih odnosa i poslovnih partnerstava, jer će čvor prošlosti biti u znaku Vage, izazivajući moguće razvode i želju za novim početkom.

Uticaj pomračenja će nas naučiti kako da živimo po svojim pravilima, budemo proaktivni i ne plašimo se svojih želja. Iako će većina znakova Zodijaka iskusiti ovo kao pozitivno iskustvo, astrolozi ističu da će razvod biti ključan za rešavanje problema.

Priznavanje krize i rad na braku

Astrolozi savetuju parovima da, ukoliko se kriza uvukla u njihov brak, budu iskreni prema sebi i počnu da rade na tome.

Kao najopasniji datum u godini se izdvaja 2. oktobar 2024, i tada će mnogi parovi doneti odluku o razvodu.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE