Radio BalkanFox

Baby Lasagni stigla poruka od razrednice: Srce mi je puno. Moj glas imaš i s talijanske kartice

Marko Purišić (28), poznatiji kao Baby Lasagna, istaknuo se kao glavni favorit ovogodišnje Dore. U petak je nastupao u drugoj polufinalnoj večeri s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ i dobio gromoglasan pljesak publike. Svi su s nestrpljenjem očekivali nastup glazbenika koji je prvi na domaćim kladionicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U mnoštvu komentara koje dobiva ispod objava videa i fotografija na društvenim mrežama, pojavila se i poruka žene koja se predstavila kao njegova razrednica iz srednje škole u Istri. Riječ je o srednjoj školi ‘Vladimir Gortan’ iz Buja. 

– Malo boomerske podrške od bivše razrednice i Gortana, Marko! Kao nekome tko vas je pratio u vašim formativnim godinama, srce mi je puno kad vidim da ne odustajete od svojih snova. Moje glasove imaš svakako na Dori, a i na Euroviziji s talijanske kartice. Mislim da je sasvim jasno tko nas treba predstavljati ove godine, samo opušteno i razveseli naciju – napisala mu je profesorica. Na njezin komentar se nadovezala druga profesorica iz škole koja je isto oduševljena Baby Lasagnom.

Zagreb: Druga polufinalna večer Dore

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

– Sjećaš ih se, moja prva generacija razredništva u Gortanu. Iscijedili su svaki atom snage iz mene, ali izrasli su stvarno u ljudine, bude mi uvijek toplo oko srca kad ih sretnem. Takvima su se pokazali i na godišnjici mature – zaključila je razrednica. 

Konačni rasplet Dore je u nedjelju, a prijenos finala je u 20:15 na kanalu HRT1. 

U finale Dore tijekom druge polufinalne večeri prošli su Baby Lasagna, Alen Đuras, Natalie Balmix, grupa Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Marcela i Boris Štok. 

Zagreb: Druga polufinalna večer Dore

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U prvoj polufinalnoj večeri prošli su Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany Žužić, Saša Lozar, Let 3 i Lana Madarić.

Zagreb: Druga polufinalna večer Dore

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

 
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE