Radio BalkanFox

Bio je nominiran za Oscara dva puta, a sada jedva zarađuje za život: Osjećam se prevareno…

Dvaput nominirani glumac za Oscara, Djimon Hounsou (58), otkrio je da se u posljednje vrijeme muči sa zarađivanjem za život. Zvijezda DC-ja otvoreno je rekla da se osjeća izdano od strane industrije, kako navodi Unilad.

Bio je nominiran za Oscara za filmove ‘In America’ i ‘Blood Diamond’. Nedavno je i glumio Čarobnjaka u ‘Shazam! Fury of the Gods’. Publika ga također zna i kao lika Koratha the Pursuera iz Marvelovih filmova.

Foto: Instagram

– Sjećam se vremena kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija ni industrije. Osjećao sam se kao da bih trebao biti sretan što sam nominiran za Oscara i to je to – izjavio je.

– Još uvijek se borim pokušavajući zaraditi dolar. Ušao sam u posao s nekim ljudima koji su apsolutno dobrostojeći, ali nemam za njih lijepe riječi. Tako da se osjećam prevarenim, užasno prevarenim, u smislu financija, ali i u smislu posla – dodaje.

No, rekao je kako se situacija popravlja što se tiče toga kako ga vide u Hollywoodu.

– S vremena na vrijeme i oni sami kažu: ‘Trebali bismo mu dati više, malo je podcijenjen’. I sami su toga svjesni – objašnjava.

Shazam! Fury of the Gods screening - London

Foto: Victoria Jones/PRESS ASSOCIATION

Najčitaniji članci


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE