Radio BalkanFox

Collapse band oduševili javnost ali i Halida Bešlića !

“Snjegovi hladni dolaze” pjesma je Halida Bešlića a koju je Elmir Hodžić vokal grupe Collapse uz pratnju gitariste Vahida nedavno otpjevao za svoju publiku na socijalnim mrežama , ni ne sluteći na koliko veliko oduševljenje publike će naići..

Inače svaka njihova objava broji na milione pregleda i na hiljade i hiljade dijeljena ali posebnu pažnju privukla je pjesma ” Snjegovi hladni dolaze”

Halid Bešlić inače smatra da je Elmir izvrstan pjevač ali kada je čuo pjesmu “Snjegovi” u neformalnom razgovoru sa mnom podijelio je svoje oduševljenje..Amra, Elmir je ovo mnogo, mnogo dobro otpjevao.Kako samo pjeva, odličan je ..

Elmir Hodzic Bosansko Hercegovački dijamant je .

Tako , snjegovi hladni dolaze i najradije bi svi spavali zimski san ali Collapse band i Halid Beslić moraju da putuju, očekuju ih mnogobrojni nastupi i nestrpljiva publika .

Collapse band osim što intezivno nastupaju izdali su i svoju devetu pjesmu ” Djevojačko veče ” i cover pjesmu ” Dan u nedjelji” čiji su snimci preplavili društvene mreže .Oni su sa ove dvije pjesme zaključili izrazito uspješnu 2023 godinu.


AmraKumro

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE