Radio BalkanFox

Deluje kao vijagra, a besplatna je i nema nuspojava!

Jedna stvar može da pomogne kod problema u spavaćoj sobi – potpuno je besplatna, a možete da izbegnete moguće neželjene efekte Viagre. Pokrenite se da biste se ‘podigli’

Redovna fizička aktivnost može da poboljša protok krvi u telu, uključujući i genitalnu regiju. Aerobne vežbe, poput trčanja, plivanja ili hodanja, mogu da pomognu u održavanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, što je bitno za erektilnu funkciju, rezultati su najnovijeg istraživanja objavljenog u Journal of Sexual Medicine. Ove vežbe, štaviše, deluju poput Vijage.

Naučnici su prikupili podatke o problemima s erekcijom iz 11 različitih studija, gledajući koji su oblici lečenja delovali – bilo da se radi o Vijagri ili vežbanju.

Aerobno vežbanje bilo je gotovo jednako delotvorno kao i lek na recept, a treba napomenuti da je besplatno, dostupno, dok je jedina nuspojava – poboljšanje zdravlja.

Foto: Shutterstock

Zdravi i potentni


Učesnici istraživanja koji su doživeli poboljšanje erektilne funkcije u poređenju s kontrolnom grupom izvodili su 30 do 60 minuta aerobnih vežbi – hodanje, vožnja biciklom, trčanje, plivanje, tri do pet puta nedeljno.

Bez obzira da li ćete krenuti da trčite, žustro šetate ili plivate u najbližem bazenu, prednosti aerobnih vežbi su neuporedive. Ne samo da su korisne za zdravlje srca i opštu kondiciju, već bi mogle da poboljšaju i seksualni život, poručuju naučnici, a prenosi MBG.

Prirodna pomoć

* Pravilno se hranite

* Smanjite stres

* Održavajte optimalnu težinu

* Ograničite alkohol i pušenje

* Dovoljno spavajte
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE