Radio BalkanFox

Estradnjaci su OZBILJNI FOLIRANTI? Mina Kostić otkriva tajne: "Mnogi su DEKINTIRANI, samo lažu da nisu"

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ako je sudeći prema rečima folk pevačice, na estradi vlada opšta besparica i ima se mnogo manje novca nego ranijih godina. A otkrila je i zašto više ne snima albume.

Pevačica Mina Kostić bez dlake na jeziku progovorila je o zaradi na estradi, pa je tako otkrila da zna da mnoge njene kolege lažu da uživaju u luksuzu, iako zapravo grcaju u dugovima.

Mina ne krije da trenutno ima finansijsku krizu, jer nije štedela na vreme.

Mina-Kostić

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Mina je otkrila i da nema u planu da izbaci novi album.

- Albume više ne snimam jer je sad mnogo bolje da snimite jedan singl. On se zavrti, bolje prođe i možete lakše da zaradite. Ni drugi na estradi više ne snimaju ništa, može da vas laže ko kako hoće, ali vidite da je kriza baš svuda. Sve nas je sačekalo od korone. Svi dekintirali, samo se prave da nisu - priča Kostićka.

Pevačica se dotakla i nastupa u dijaspori.

- Svi nešto beže da rade po dijaspori, meni je, verujte, mnogo bolje u Srbiji. Ovde uvek uzmem veću lovu nego tamo, ali naravno, svako neka bira za sebe najbolje. Odavno se ne guram nigde po estradnim krugovima, znam ko su mi prijatelji, a s kim nisam bliska i ne čujemo se. Posvetila sam se sebi i detetu i čoveku kog volim. Moje dete je moj blagoslov. Žalim što mi Bog nije dao više dece, bar troje, ali on zna najbolje zašto je to tako. Moje dete se rodilo iz ljubavi, nije bilo potrebno da idem na silu i da sa svakim muškarcem rađam po jedno dete samo da udovoljim hiru, a da ne rastu uz oca. To nije poenta - otkrila je ona.

Mina Kostić

Foto: Srbija Danas

 Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE