Radio BalkanFox

Ima samo tri godine, a tata Veljko ga ovako trenira

Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom ima dvoje dece, starijeg sina Željka, mlađeg Krstana, a na putu je još jedan dečak kojem će roditelji dati ime Ilijan.

Željko Ražnatović radi sklekove

Željko Ražnatović radi sklekove

Veljko i Bogdana sa decom žive u Titelu, a Ražnatović je sada na svom Instagram profilu podelio snimak sina Željka kako ujutru radi sklekove.

Iako mališan ima tek tri godine, on je vrlo fizički aktivan, pa postoje snimci na kojim audara u džak i trčkara.

Ajmo, jedan, ajmo dva, ajmo tri, ajde četiri. Ajde, još jedan pet. Bravo doktore, ko je najjači – rekao mu je Veljko.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Da podsetimo, naslednik pevačice Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović uživa u braku sa prelepom Bogdanom iz Titela. Njih dvoje su 2019. godine stali na ludi kamen, a romansu su započeli dve godine pre toga.

Bogdana Ražnatović (devojačko Rodić), ponovo je trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Oni već imaju dva sina, a uskoro će porodica postati bogatija za još jednog dečaka.

Treći sin Ražnatovića će se zvati Ilijan. Inače, Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači „moj Bog je Jahve“. Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Osobe sa imenom Ilijan odlikuje hrabrost, ubedljivi su i često postižu uspeh u polju koje su odabrali, a uvek su spremni za akciju.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE