Radio BalkanFox

Isplivale vruće slike, bikini jedva pokriva intimne delove! (FOTO)

PREPLANULA EMA RADUJKO U PROVOKATIVNIM POZAMA: Isplivale vruće slike, bikini jedva pokriva intimne delove! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

TikTokerka i pevačica, Ema Radujko, već sada važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama na našoj estradi, a svakodnevno izaziva reakcije provokativnim fotografijama na Instagramu.

Foto: M.P./ATAImages

 

 

Ema neprestano pokazuje i ističe koliko trenira, a zadnjicu smatra svojim najjačim adutom, pa je često baš ona u prvom planu. Mlada pevačica i influenserka jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce jako često iznenadi i oduševi vrelim fotografijama, zbog kojih jako često ima probleme, pa se bori sa negativnim komentarima, a više puta joj je čak i bio ugašen nalog. 

Međutim, otkako se vratila na Instagram atraktivna pevačica iz dana u dan iznenađuje svojim novim objava, a svaka sledeće je vrelija od prethodne. 

Ema je danas podelila fotografije u mini crnom bikiniju, koje se jedva vidi na fotografijama. Pevačica je objavila nekoliko slika na kojima menja vrele poze, a najviše pažnje ponovo je privukla njene zadnjica. Mlada zvezda ove slike napravila je na moru,pa i njen preplanuli ten ostavlja bez daha i dodaje posebnu čar slikama. 
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE