Radio BalkanFox

Jovana je više brinula o Anitinom sinu nego ona

U „Eliti“ Jovana Tomić Matora saznala je za neverstvo svoje partnerke Anite Stanojlović, a njihov odnos od tada ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija.

.

Foto: Oliver Bunić, Snežana Krstić / Ringier

.

Hrvatska tiktokerka Matea Car obelodanila je prepiske sa Anitom zbog čega je Matora odmah zatražila razvod. Sada se oglasio Jovanin brat, Nikola Tomić koji je progovorio o aktuelnoj situaciji.

.

Foto: Milan Ilić, Oliver Bunić / Ringier

.

– Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, gledam po prvi put Jovanu za ovih osam godina ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovako nisam video… Vidim sada već po Jovani da je definitivno kraj, a bio sam skeptik prvih dana – rekao je Nikola za „Premijeru“, te se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja, te je istakao da je upoznao Alekseja i da je potpuno normalno dete:

– Znam da je dolazila, verovatno da je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u „Elitu“ da je došla i znam da je strina upoznala, za strica ne znam. Ja sam moju Dunju dovodio, meni je on kao dete slatko, pravi dečačić, razdragan, e sad što je malo nestašan, normalno je. Imao sam priliku da vodim njega i Dunju u prodavnicu igračaka, apsolutno me je slušao, da li je u meni video autoritet, ne znam, ali nemam ništa loše da kažem za to dete. Više je Jovana obraćala pažnju na Alekseja, nego Anita. Nije ga odvajala od Dunje, gledala – rekao je Matorin brat.

Anita Stanojlović

Foto: screenshot

Anita Stanojlović

Naime, u medijima, a i među cimerima u „Eliti“ često se komentariše da se Anita udala za Matoru iz koristi, a najviše se navodi materijalna, te se Matorin brat osvrnuo i na ova nagađanja.

Jovana Tomić Matora

Foto: Pink / screenshot

Jovana Tomić Matora

– Meni nije delovalo da je iz koristi, sad što se piše…Nisam stekao takav utisak, ni posle svega ovoga što se desilo. Anita je željna medijske pažnje, više to, ne verujem da je bila neka korist, sama Jovana mi je pričala da joj ništa materijalno nije tražila, što ju je i privuklo. Sve što je dobila od Jovane, bilo je što je Jovana htela, a ne što je Anita tražila… Ni u jednom momentu nije spominjala ono što čitam da je Anita cepala venčanicu, da je dramila, svađale se sa Sandrom Rešić, Erminom, rečeno mi je da je sve bilo okej – rekao je Nikola, te je dodao:

Anita Stanojlović

Foto: screenshot

Anita Stanojlović

– Nisam mislio da će doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba, nego muškarac za par godina. Ja i dan danas očekujem da posle svega ovoga, da ona izađe i da obavimo neki razgovor gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE