Radio BalkanFox

Julije u ‘Superpotjeri’ nadigrao petero lovaca: Osvojio 10.000€

Zadranin Julije Žigo, posljednji večerašnji natjecatelj ‘Superpotjere’, poznat je od ranije i lovcima i gledateljima – bio je dio ekipe koja je u Potjeri osvojila najveći novčani iznos (294.000 kuna).

Učitelj prirode i biologije osvojio je u prvom krugu 500 eura, ali se odlučio za duel sa cijelim supertimom lovaca.

Foto: HRT

Borio se za 10.000 eura i 8 sekundi prednosti s Mladenom Vukorepom, Svenom Marcelićem, Moranom Zibar i Krešimirom Sučevićem Međeralom, Deanom Kotigom, s namjerom da novac utroši na fešte.

– Napravit ćemo više fešti. Igrat ćemo sa svih pet – rekao je Julije nakon što je vidio lovačke ponude. 

Foto: HRT

Ni natjecatelj ni lovci nisu znali po dva pitanja, no lovci su za neke odgovore trebali i više… Julije je bio bolji i osvojio 10.000 eura sa šest sekundi prednosti. 

Nije znao da je sediment tip stijene u kojoj se najčešće skriva nafta – rekao je škriljevac, kao ni da je Rene Descartes u Rapravama o strastima duše tvrdio da je sjedište duše – epifiza. 

Mladen nije znao da akacije, koje su drugim životinjama previsoke, brste žirafe, a Krešo da je pokrata riječi suspicious koja je postala internetski mem – SUS. 

Foto: HRT

Odličnom igrom do samog kraja brozopotezne potjere Julije je oduševio sve u studiju. Uslijedile su i čestitke, a Morana je naglasila kako igra protiv petero lovaca možda izgleda najteže no kako ih je više i lakše se ‘spetljaju’.

-To se sada vidjelo. Iskoristili ste sve. Čestitam. Bravo! – poručila je Morana.  

Slično je zaključio i Krešo te dodao kako ove sezone igrači puno češće igraju protiv četiri lovca, a samo su četiri puta igrali protiv pet i tu je rezultat 2:2. A kad ih je više, lovci jedni drugima ‘ulete’. 

Foto: HRT

– Ne bih da se moj komentar krivo shvati. Stvarno vam čestitam, bili ste super. Ali kao što često natjecatelji sami sebe pobjede, ovaj put smo mi sami sebe porazili. Vi ste bili sjajni, bez Vaše dobre igre to nam ne bi uspjelo, ali dio dugujete i nekim ljudima ovdje, kazao je Dean – a i Mladen se u tome prepoznao. 

– Čestitke Juliju. Bez dobre igre ne bi uspio. Preuzimam na sebe glavnu krivicu jer sam presjekao pitanje prerano i odgovorio krivo. Drugi put nisam bio siguran u odgovor, iako sam ga znao. Tako sam direktno utjecao na ishod. Ispričavam se kolegama lovcima, a Juliju sve čestitke – dodao je Mladen. 

– Imate pobjednički pedigre, s obzirom da pripadate ekipi koja je osvojila najveći iznos u Potjeri, a sada pobjeđujete svih petero lovaca. Nema ljepše nego da vas na kraju pozdravi Sven, koji će i odjaviti emisiju.

– Julije, svaka čast – kazao je Joško Lokas i napustio studio.

Foto: HRT
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE