Radio BalkanFox

Kako izgleda mlađa ćerka Bijonse i Džej Zija?

S obzirom na to koliko je Bijonse zastupljena u medijima, ponekad zaboravljamo da Bijonse i Džej Zi imaju još dvoje dece

Blu Ajvi, Džej Zi i Rumi Karter na Superboulu u Las Vegasu
Blu Ajvi, Džej Zi i Rumi Karter na Superboulu u Las Vegasufoto: EPA-EFE/JOHN MABANGLO

Bijonse i Džej Zi, koji su u braku od 2008. godine, uglavnom se na javnim događajima pojavljuju u društvu ćerke Blu Ajvi Karter (12), pa nas je tako njihova devojčica nedavno oduševila modnim izdanjem na dodeli Gremija.


Blu je i sama dobitnica ove nagrade, nastupala je s mamom na turneji Renaissance krajem prošle godine, po njoj je nazvan Bijonsin brend Ivy Park, okušala se u mnogo čemu i toliko je zastupljena u medijima da ponekad smetnemo s uma da ona nije jedinica.


Džej Zi i Bijonse dobili su 2017. godine blizance Rumi i Sera, a devojčica i dečak uglavnom se ne pojavljuju u javnosti s roditeljima i prava je retkost videti ih.

Izuzetak je porodica Karter napravila juče, kada je šestogodišnja Rumi došla na Superboul s tatom Džej Zijem i starijom sestrom Blu Ajvi, a svi su primetili da je ona reperova slika i prilika.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JOHN MABANGLO

Devojčica je nosila suknju, kratke čizme na pertlanje i kožnu Givenchy bomber jaknu, a kosu je podigla u dva repa, dok je Blu sve vreme pazila na mlađu sestru u gužvi pored terena.

 

Džej Zi pratio je Superboul u Las Vegasu u društvu ćerki Blu Ajvi i Rumi Karter
Džej Zi pratio je Superboul u Las Vegasu u društvu ćerki Blu Ajvi i Rumi Karterfoto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Iako spadaju u najveće zvezde na planeti, Džej Zi i Bijonse trude se da vode koliko je moguće normalan život, a pevačica je veoma posvećena svim svojim mališanima.


Trudim se da budem prisutna u životima svoje dece. Vodim Blu u školu, Rumi i Sera na njihove aktivnosti, odvajam vreme za večeri sa svojim mužem, trudim se da budem kod kuće u vreme za porodičnu večeru, a izazov je što uz to vodim kompaniju. Žongliranje svim tim ulogama može biti stresno, ali to je život zaposlene mame – objasnila je Bijonse za Elle 2019.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE