Radio BalkanFox

Kanye West opjevao skandal iz Venecije? Ovo su sporni stihovi

Kanye West (46) nedavno je objavio novi album ‘Vultures 1’, a čini se kako je stihovima svoje fanove podsjetio na vožnju s brodom sa suprugom Biancom u Italiji prošlog ljeta, piše Page Six. 

U pjesmi ‘F-k Sumn’ reper spominje vođenje ljubavi na brodu i oralni seks. Naime, sporni stihovi su:

‘Shawty wanna f–k on somethin’?

F–k on me

Suck on me, publicly.’

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kanye West sports hotel slippers while Bianca Censori steps out braless in "WET'' t-shirt for tanning session in Melrose Place

Foto: GOME, LESE, RMLA, SPOT, SOVE

Prisjetimo se, reper i njegova supruga Bianca dobili su doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se provozali Venecijom, a na kojem je on u jednom trenutku pokazao stražnjicu.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Kanye West has a wardrobe malfunction as his rear end is on show to passing tourists as he takes a river taxi with his wife Bianca Censori on Venice's canal

Foto: TRIO

Fotografi su ih uhvatili u ‘kompromitirajućem’ trenutku, a brodicu im je iznajmila tvrtka Venezia Turismo Motoscafi koja je jasno rekla kako par više nije dobro došao na niti jedan njihov brod. 

Kako tvrde iz Venezia Turismo Motoscafija, nisu znali da se incident dogodio sve dok nisu vidjeli fotografije koje su se proširile društvenim mrežama i medijima. 

– Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima – rekli su. Za incident su okrivili i treću osobu koja je bila na brodu s Kanyeom i Biancom, a koja je prema njihovim tvrdnjama zaklanjala pogled prema tom dijelu broda. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Rapper Kanye West in his usual incognito mode is seen with his partner Bianca Censori as they step out of an Italian hotel for some shopping in the center of Florence.

Foto: STIL, AKGS50
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE