Radio BalkanFox

Kejt Midlton iz perioda manekenstva

Ljubavna priča Kejt i Vilijama započela je 2002. godine na Univerzitetu Sejnt Endrus u Škotskoj, a internetom kruži fotografija Kejt koja je obeležila njihov početak.

U to vreme, Kejt je volontirala kao model na dobrotvornoj modnoj reviji, a zanimljiva je činjenica da je Vilijam u to vreme platio čak 360 dolara kako bi sedeo u prvom redu, imajući želju da vidi Kejt izbliza.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Naime, nedavno se u poznatoj seriji „Kruna“ u kojoj se dotiče život pojedinaca kraljevske porodice, pa tako i lepe Kejt i njenog princa Vilijama, govorilo o njihovom početku romanse, a bio je to trenutak kada je tadašnja studentkinja Kejt, hodala po modnoj pisti u svrhu volontiranja, dok se ta fotografija iz 2002. godine širi društvenim mrežama brzinom svetlosti.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Šarlot Tod, dizajnerka koja je izradila jako dobru repliku haljine za glumicu u seriji, a koju je Kejt imala priliku nositi upravo te slavne 2002. godine, tvrdi kako je izrazito počašćena što je dobila tu priliku.

„Svi kažu da je modna revija bila trenutak kada je romansa počela, tako da će mali deo mene uvek biti deo kraljevske istorije. To je ludilo!“, rekla je dizajnerka ushićeno za People.

(Kurir.rs/Net.hr)


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE