Radio BalkanFox

Komšije o Katarini Živković i njenom dečku

Pevačica Katarina Kaća Živković je navodno u drugom stanju, a kako pišu domaći mediji, ona je navodno u petom mesecu trudnoće.

Naime, Katarina je dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna o čemu je Kaća nedavno govorila.

– Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor – rekla je prvo Živkovićeva.

– Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam – dodala je pobednica rijalitija „Farma“ za „Grand“.

Kaća Živković
foto: Ata images

S druge strane, njeni susedi kažu da postoji momak kojeg viđaju s vremena na vreme.

– Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se verovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svet šoubiznisa i verujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pevači. Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu, rekao je tada Nikola kojeg smo sreli u blizini Kaćine zgrade.

Susedi kažu da su joj roletne uglavnom spuštene u stanu.

– Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “belog dana”. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava. Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla, kaže komšinica Dana.

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

Ovu priču potvrdilo nam je još nekoliko komšija koje kažu da je pevačica u vezi sa momkom malo starijim od nje.

Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema, kaže mladić koji radi u obližnoj pekari.

kurir.rs/Blic/preuzeo I.L.


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE