Radio BalkanFox

„KOMUNISTIČKI ISPRDAK sa MOKASINAMA IZ DOBA JURE!“ Nada Obrić na meti sramnih prozivki

Sukob između pevačica Nade Obrić i Vesne Vukelić Vendi ne jenjava, a, po svemu sudeći, epilog će dobiti na sudu.

Nada Obrić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Nada ne želi da se proziva sa Vendi, to joj je kako kaže ispod časti, kao što joj je bilo, dok je bila u emisiji. Kada je videla da se Vendi ponovo oglasila i nazvala je zlom babom. Nada je rekla da će da je tuži, i da će joj to biti za nauk da ne sme više nikog da proziva na taj način, jer nije kompetentna – počeo je izlaganje izvor.

– I dalje joj nije jasno zbog čega je Vendi uopšte i bila u emisiji kod Sanje Marinković, jer je oduvek smatrala da je ta emisija na nivou i da ne dolaze osobe poput Vendi. Strašno je ljuta na Sanju Marinković i neće joj to tek tako proći.

Nada Obrić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Nada Obrić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ovim povodom se ponovo oglasila Vesna.

– Ona je samoj sebi dala epitet baba, tako da iz tog razloga i ja smem da je nazovem đavoimanom babom. Što se tiče tuženja, može da me tuži neznanom junaku na Avali. Nada Obrić kao bolesna osoba imala je kod mene neku uviđajnost zbog bolesti. Ni zbog čega drugog – počela je izlaganje Vukelićeva.

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier/Milorad Milanković)
Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier/Milorad Milanković)

– Međutim, đavoimana osoba je meni odrešila ruke svojim neartikulisanim ponašanjemu emisiji, skočila je ničim izazvana na mene. Pokušavajući da ospori ono što ja pričam, iako to nema veze sa njom. Skočila je sa sve nekim mokasinama iz doba jure, neke Aladinove sprinterice, bez đona – dodala je u svom maniru Vendi.

– Ni Frojd ne bi mogao da objasni njenu dozu šizofrenije. Ona u životu nije radila, već je drndala, ponavljam drndala, a sve to u doba komunizma. Niko je nije proveravao, niti ispitivao! U nekim autobusima se kretala, ta žena se umuvala kao puvanjak među pevače. Kancelarijski moljac iz doba komunizma ima svoje mišljenje?

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Ona peva kao da je neko davi za gušu. Njena glava nema dužinu, već širinu. Sa suknjetinom, koju ne bi niko obukao. Sa karminom koji ne može ni da stavi jer usta nema. Evo javno joj poručuje „Nado, zapamtićeš me, salutiraćeš svaki put kad budeš čula moje ime“. Ona nije ni trebalo da bude gošća, uskočila je jer Goca Božinovska nije mogla da dođe pa je Sanja ubacila Nadu – istakla je pevačica.

– Taj komunistički tvor, ta đavoimana protuva, nema pravo da da sebi za pravo da odlučuje ko će da gostuje u emisiji „Magazin In“. Bruka i sramota je da ta đavoimana šklopocija može da priviri u Magazin in. Ta žena je visokokvalifikovani prevarant, kancelarijski pacov koji se najmanje bavio pevanjem.

Nada Obrić i Vesna Vukelić Vendi (Foto: Screenshot TV Pink)
Nada Obrić i Vesna Vukelić Vendi (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nema pravo da komentariše moje ime. Lično ću se pobrinuti da više nikad ne ugleda „Magazin In“. Nakazi pada napamet da uzme moje ime? Naučiću je pameti, ima da se trese kada čuje za mene. Tog komunističkog isprtka ja ću da uhapsim jer mora da se čisti zemlja od prodavaca magle. Njoj za maskenbal ne treba maska jer joj je ugrađena prirodno. Ima glavu kao lopatu, nema oči, samo kapci joj se vide, usta kao da su sekirom iskasapljena: Kao da ju je pregazio Fića – zaključila je Vesna, a kako je njoj, sa druge strane, na prozivke odgovorila koleginica Sandra Rešić, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

(Svet)
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE