Radio BalkanFox

Krvlju je na meni napisao „Volim te“! Sa 20 godina je završila u haremu – Morala je da potpiše poseban ugovor (FOTO)

Džil Dod (64) je bivši model, koja je postala najpoznatija po tome što je bila deo harema poznatog trgovca oružjem, Adnana Kašogija.

Džil Dod (64) je, kada je imala 20 godina provela dve godine u haremu, a o svojim iskustvima je pisala u knjizi pod nazivom  „Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju“.

Još jedanput kada je bila u žiži javnosti, jeste kada je, zajedno sa još nekim modelima iz osmadesetih, progovorila o silovanju koje je doživela kao mlada devojka koja je tek počela da se bavi modelingom.

– Pored stida, zbunjenosti i katatoničnog stanja uma koje sam osećala nakon što me je kao mladu ženu silovao moj agent u Parizu, moj najveći strah je bio da sam ostala trudna. Skoro da nisam imala novca i nikoga od kog bih tražila pomoć. Nisam mogla da spavam brinući se kako bih sebi mogla da priuštim da odgajam bebu. Silovao me je stariji belac. Moj šef. J*beš ovo. Moje telo je moj izbor – napisala je Džil svojevremeno na Instagramu.

 

 

Želeći da ima ljubavnu vezu, ona je napustila karijeru modela i započela jedan neobičan život.

Kada je dobila poziv od agenta da ode u Monte Karlo za vikend i to besplatno, bila je sumnjičava, ali je pristala.

Tamo je u jednom trenutku primetila jednog starijeg čoveka koji je uporno posmatra. Nedugo potom, prišao joj je i pitao je za ples na plaži. Atmosfera je bila vesela, sa mnogo zvanica, a on je u jednom trenutku razbio par čaša.

– Onda je seo pored mene, pogledao me u oči, zadigao mi rukav i na podlaktici mi napisao „volim te“ svojom krvlju. Nisam imala pojma ko je, ali mi se mnogo dopao – priseća se i kaže da je tada imala 20 godina, i kako sama kaže, bila je naivna.

Šeik je naravno bio oženjen, imao je petoro dece, ali i pravo na još 12 žena „za zadovoljstvo“.

Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za intimni odnos sa milijarderom.

– Nikada nisam smatrala da sam ku*va i dalje to ne mislim – kaže Džil Dod, svesna da je u neverovatnom luksuzu uživala zahvaljujući intimnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

 

 

Ugovor pa romansa

Pre nego što su započeli romansu, potpisali su ugovor.

Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno – opisala je njegove reči.

Džil se vrlo brzo navikla na luksuzni način života, putujući sa Adnanom, posećujući elitne zabave sa visokim džet setom, na kojima su neretko konzumirali i drogu.

Par nedelja kasnije, odleteli smo u Španiju, gde me je pitao da postanem jedna od njegovih žena. Rekla sam „da“ i tako postala šahovska figura na njegovoj tabli. U početku, sve mi je bilo novo i uživala sam u luksuzu. Nije prošlo dugo i navikla sam se na moć i novac, prestala sam da se divim svemu tome i to mi je postalo nešto što se podrazumeva. Jednom u Keniji je Adnan krenuo da mi pokloni dijamantski prsten od 20 karata. Bilo je to na početku našeg odnosa i odbila sam, bila sam šokirana tako skupocenim darom. Međutim, bila sam okružena ženama sa istim takvim nakitom i uskoro mi takav prsten nije bio nikakvo čudo, već običan komad nakita – priseća se Džil i dodaje da skupe dizajnerske haljine za nju su bile svakodnevnica.

 

 

Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena. Želela sam na luksuzne večere sa svojim prijateljicama, ali one nisu imale para za to – prisećala se Džil.

Međutim, nakon godinu dana od početka veze, Džil je počela da oseća neku vrstu nelagode i neispunjenosti, kao i anksioznost.

– Stalno sam tražila nešto, a nisam ni sama znala šta. Postala sam kao Adnan, stalno u potrazi za nečim novim – on je stalno tražio novu igračku, novu lepu ženu, nov poslovni dogovor… I ja sam poput njega pokušavala da ispunim tu prazninu u sebi nekom jurnjavom. Nisam imala ciljeve – pre njega, cilj mi je bio da uspem u poslu i obezbedim sebi sve što želim. Sada sam imala sve što želim i nisam znala šta mi je sledeći cilj – priseća se.

Bila mu je samo još jedna u nizu

Bivša modelsica uživala je u ljubavi sa trgovcem oružja sve dok nije shvatila da je u moru njegovih devojaka ništa ne izdvaja, te da ona nije posebna kako je na početku mislila.

 

Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam – iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka – priseća se.

To je bio početak kraja između njih dvoje.

– Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu – kaže Džil i dodaje da „veruje da je bila zaljubljena u njega“.

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

 

 

Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo – kaže ona.

Ipak, nakon dve godine, napustila je harem i promenila život iz korena. Udala se, razvela, pokrenula modni brend i imala ideju da napiše knjigu o svom iskustvu što je i uradila godinama kasnije.

Inače, Džil je danas uspešna poslovna žena i osnivačica poznatog brenda Roksi i majka je troje dece. Trik od samo 13 dinara čini čuda u kuhinji! Uklanja kamenac i pruža sjaj - Ovako se pravilno koristi

BLISTAĆE!

Ukoliko stavite iskorišćen limun u mašinu, pre pranja sudova, osim što će pomoći u uklanjanju kamenca, takođe će dati sudovima veći sjaj.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE