Radio BalkanFox

Maja Berović stigla na jedan prestonički događaj u preskupom automobilu

Aleksandar Dojkić

|

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se večeras na jednom događaju u prestonici u pratnji svog 14 godina starijeg dečka, biznismena Dragana Stankovića, koji ima lanac pekara širom naše zemlje.

Maja Berović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Maja Berović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier
Naime, Jeremićeva je na rođendan emisije „Ekskluzivno“ došla u kratkoj crnoj elegantnoj haljini i nije skidala osmeh sa lica, dok je Dragan obukao farmerke i teksas jaknu, a ispod je imao belu košulju, a zatim je pao i javni poljubac.

Ono što je svima odmah zapalo za oko jeste to što je Stanković sve vreme nosio Jovaninu bundu u rukama kao pravi džentlmen, a zatim je Jovana otkrila kako će provesti Dan zaljubljenih:

Dragan Stanković i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Dragan Stanković i Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Mene on svaki dan obraduje sa nečim, meni je najveći poklon kada je on sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični – rekla je Jovana, pa otkrila da li Draganu smeta što je ona uvek u centru pažnje:

– On uživa o tome, da mu smeta ne bi mogao da bude sa mnom, navikao se na sve to, on je tip muškarca koji voli da pored sebe ima ženu kao ja, ja sam zvezda i meni treba neko ko će da mi pomogne da još više sijam – rekla je voditeljka za „PulsOnline.rs“.

Među prvima je, sa druge strane, na proslavu došao reper Nući, a potom i pevačica Teodora Džehverović koja je za promenu bila nešto svedenije obučena. Na sebi je imala pantalone, prsluk i sako, a u ovom izdanju je retko viđamo s obzirom na to da je uvek ima neki provokativniji stajling.

Potom, popularna pevačica Maja Berović se pojavila u besnoj mašini, takođe svedenije obučena, i u crnom od glave do pete.

Maja Berović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Maja Berović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Nakon Maje, na proslavu su došli i Saša Matić, Milica Kemez i Bora Santana, pevačica Sandra Afrika koja se dovezla u „Ferariju“, pevačica Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Barbara Bobak i drugi…

Članice novog sastava „Hurricane“ su se takođe pojavile, a stigao je i kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, a više fotografija zvanica pogledajte u galeriji koja sledi:

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE