Radio BalkanFox

Mari Mari se POVUKLA na vrhuncu slave – Otkrila sve o NEPRAVDI zbog koje je nestala: Danas živi DOSTOJANSTVENO

Foto: Srbija Danas

Prošao je priličan vremenski period otkako nismo čuli za, nekada popularnu pop zvezdu. Sada nam je otkrila, zbog čega se povukla iz javnosti na vrhuncu karijere.

Budući da nam je stiglo vreme novogodišnjih programa, tako je RTS danas na Košutnjaku upriličio snimanje istog. Tom prilikom je naša ekipa portala SrbijaDanas porazgovarala sa prisutnim zvezdama, među kojima je bila i Mari Mari.

Nekada popularna pevačica pop muzike, žarila je i palila muzičkom scenom, ali se iz javnosti povukla i sve ostavila u čudu zbog čega. Govorila je na razne teme, a verujemo da će mnogima biti drago da je vide nakon toliko godina.

Mari Mari

Foto: Srbija Danas

Koji je razlog zbog kog ste se na vrhuncu svoje karijere povukli?

– Došlo je dete, novi deo života. Trenutak gde sebe nisam videla, to estradno nebo je funkcionisalo na način koji se meni nije dopao. Bilo je nepravde tu. Bilo je kolega koje su odlično pevale… Bilo je neophodno doneti odluku da li ću se prikloniti trendu ili ne. Ja sam odlučila da se bavim decom i posvetila se njihovom razvoju, ne samo muzičkom, već motoričkom, kognitivnim sposobnostima… O tome će se tek saznati i govoriti – otkrila je pevačica, koja se dostojanstveno povukla

Potom je govorila o svom oblačenju, markiranim stvarima i seknd hend garderobi. O tome kako joj je smetalo da ima savetnike koji su joj naruišavali slobodnu i umetničku dušu, te da je sebe izgubila u tim trenucima.

Kompletan intervju sa Mari Mari pogledajte u narednom video zapisu.

 Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE