Radio BalkanFox

Meghan Markle ponovno pokreće svoj blog? ‘Mogla bi dosta zaraditi’

Šuška se kako bi Meghan Markle (41) mogla ponovno pokrenuti osobni blog ‘The Tig’. Povodom glasinama bio je njezin nedavni sastanak s blogericom i glumicom Gwyneth Paltrow (50). Strani mediji pišu i kako bi mogla stvoriti lifestyle portal sličan Gwynethinom Goopu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Meghan je blog vodila još dok nije bila dio kraljevske obitelji. Pokrenula ga je kao ‘strastveni projekt’ 2014. godine te ga nazvala ‘The Tig’, po svom omiljenom crnom vinu, rijetkom i skupom Tignanellu.

Queen Elizabeth II death

Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION

Vojvotkinja od Sussexa pisala je o glumačkom životu, odnosu s obitelji i prijateljima. Dotaknula se i svojih srednjoškolskih dana, kad se nigdje nije uklapala. 

– U mojoj su školi postojale klike: bijele djevojke, crne djevojke, Filipinke i latino djevojke. Kao osoba miješane rase osjećala sam se negdje između, pa sam dane zatrpavala izvanrednim aktivnostima, ne toliko zbog toga što su me zanimale, nego uglavnom zato da ne bih morala ručati sama – napisala je Meghan u blogu, koji je ugasila nakon što je srela princa Harryja (38).

Britain's Queen Elizabeth has died at age 96

Foto: PETER NICHOLLS

Markle je blogom zarađivala oko 80.000 dolara godišnje. Kada bi ‘Tig’ zaista ponovno pokrenula, stručnjaci za brendiranje vjeruju kako bi to financijski mogao biti vrlo pametan potez. Zarada bi mogla biti golema, kažu, jer bi takva bila i posjećenost.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE