Radio BalkanFox

Mima Karadžić sa mlađom devojkom na premijeri


Glumac Milutin Mima Karadžić (68) već neko vreme dana uživa u ljubavnoj vezi sa čak 35 godina mlađom devojkom, koja mu je koleginica, a zove se Nataša Stanišić.

Oni su se sinoć pojavili na premijeri filma „Jorgovani“, a ljudi nisu mogli da odvoje pogled od ovog para. Budući da je jako velika razlika u godinama, ovaj par izaziva komentare gde god se pojavi.

Iako Mima Natašu predstavlja kao prijateljicu, jasno je da tu ima nešto mnogo više. Upoznali ste je u seriji „Zakopane tajne“, a čak se ona i sa Mimom upoznala na snimanju.

Ona je sinoć nosila belu kombinaciju, a stajling je „zaokružila“ biserima, dok je Mima imao kežual odelo.

Podsetimo, iako Mima važi za najpoželjnijeg neženju, nije istina da nikada nije bio u braku. Davne 1992. godine u Crnoj Gori on je upoznao Sunčicu Đurić sa kojom se kasnije venčao u Beogradu, a kumovi su mu bili pokojni glumac Žarko Laušević i dramaturg Hajdana Baletić.

Nažalost brak nije potrajao Sunčica i Milutin su se razveli, a on se od tada više nije ženio.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:


00:04

Mima Karadžić, kum Žarka Lauševića stigao na komemoraciju

(Espreso/M.S.)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE